Lantlig inredning online till bra pris - Mixhuset

Hus & hem - Lantlig inredning

Välkommen till Hus och Hem på Mixhuset! Här hittar du heminredning och inredning online – allt från mindre dekorationer till stora möbler.

Vi erbjuder massor av fina inredningsartiklar till alla hemmets rum, oavsett det gäller vardagsrum, sovrum, barnrum, badrum eller kök. Hos oss hittar du inredningen som passar stilen i ditt hem, eller ger dig inspirationen som får dig att möblera om! Oavsett det gäller New England eller lantligt vitt – vi har massor av snygga saker som du inte visste att du letade efter.

I vårt sortiment hittar du det mesta som ett hem behöver. Vi erbjuder förvaring både genom möbler som byråer och skrivbord och snygga förvaringslådor. Men vi har också massor av härlig belysning, textilprodukter, köksartiklar, dekorationer och andra inredningsdetaljer.

Här nedan har vi delat upp vårt sortiment i flera olika kategorier. På så sätt blir det lätt för dig att snabbt navigera fram till det som intresserar dig mest. När du hittat något du gillar kan du beställa hem det med några enkla klick, så får du det direkt i posten.

Handla inredning på nätet hos oss på Mixhuset. Eller kom till vår butik i Hässleholm!